BAG OM UDSTILLINGEN

Har man en seksualitet eller et seksualliv, når man har et handicap? Hvordan fungerer kroppen, når alle funktioner ikke er til stede? Hvordan er det med parforholdet, når man har et handicap? Og ikke mindst, hvordan ser kroppen ud hos unge mennesker, som har et handicap?

Alle mennesker har en seksualitet. Dette gælder naturligvis også unge med handicap. Ofte bliver unge med handicap dog ikke set og anerkendt som seksuelle væsener og endnu sjældnere som attraktive og potentielle partnere.

13 unge mennesker med hver deres baggrund har indvilget i at lægge historie og krop til denne kampagne. Fælles for dem alle er, at de har et handicap, men samtidig er de også unge mennesker, som lever vidt forskellige liv.

modelpages_vickic

Håbet for denne kampagne er at sætte fokus på den mangfoldige krop og den mangfoldige seksualitet – at vise, at seksualitet har mange ansigter og kroppe og ikke mindst, at man med et handicap også har seksuelle drifter, tanker og drømme.

Om fotografen

Fotojournalisten Maria Fonfara er den prisvindende fotograf bag udstillingen. Maria Fonfara er uddannet fotojournalist fra Journalisthøjskolen i Århus og har arbejdet som fotograf i en årrække. Maria har blandt andet sat fokus på ældre og seksualitet i fotoudstillingen og bogen “Elsk hele livet”. Du kan læse meget mere om Maria Fonfara og hendes arbejde på www.mariafonfara.com.

 

Få udstillingen ud til jer

Udstillingen har i løbet af 2014 turneret på i alt 37 gymnasier, videregående uddannelser, institutioner for mennesker med handicap og andre messer, festivaler og events landet over. Vi har oplevet stor efterspørgsmål på udstillingen og den er kommet vidt omkring og har fået stor ros med på vejen – det er vi glade for og stolte over!

Du har også mulighed for at få udstillingen ud til dig og din organisation og på den måde sætte fokus på seksualitet og handicap. Billederne er i A2 format og udstillingen vejer ca. 13 kg. i alt. Billederne er monterbare og kan fås med både wirer fastsat på billederne eller blot med små diskrete huller i hvert hjørne. Der er i alt 12 billeder. I bestemmer selv, hvor lang tid I vil have udstillingen, dog max 6 måneder.

Vi sørger for at pakke og sende udstillingen til jer, hvorfor vi pålægger et administrationsgebyr på 575,00 kr. (ex. moms) samt transportomkostningerne. Ønsker I at spare portoen er det også muligt at komme og hente udstillingen i Høje Taastrup.

Bestil udstillingen eller hør mere om mulighederne ved at skrive til sumh@sumh.dk

modelpages_christianb

Brug af billederne

LigeLyst har de fulde rettigheder over billederne og det er derfor ikke tilladt at bruge udstillingens billeder uden godkendelse fra projektets side af og fra de enkelte modeller.